Crowdfunding

Crowdfundingscampagne Supporters voor G-sporters

Ook in 2021 slaan we weer de handen ineen met clubs, scholen, zorgcentra, ... om de G-sportsector te versterken met nieuwe sportmaterialen en mobiliteitsoplossingen. De crowdfunding is opgebouwd volgens het principe van een euro voor een euro. Zo verdubbelt G-sport Vlaanderen elke ingezamelde euro; deze verdubbeling komt weer rechtstreeks van onze sponsors. Daarmee leggen we de focus op verbinden en sensibiliseren.

De opzet is simpel. Elk jaar kan je als organisatie een projectaanvraag indienen. Als je aanvraag goedgekeurd wordt, nemen wij jouw project mee in de crowdfundingscampagne. Een campagne waar wij helpen om financiële middelen én aandacht te krijgen voor jouw G-werking. Wij koppelen jullie enthousiasme aan onze expertise. Op die manier zorgen we voor een grote community en zamelen we de middelen in die jouw werking nodig heeft.

Wij zetten ons in om zo veel mogelijk mensen met een beperking het plezier van sporten en bewegen te laten beleven. Maar G-sporters moeten het vaak met beperkte middelen stellen. Met de campagne ‘Supporters voor G-sporters’ willen we daar verandering in brengen.

Editie 2021 op een rijtje - aanvraag indienen

  1. De deadline om je project in te dienen is 31 mei 2021.
  2. De campagne zelf loopt van 1 september 2021 t/m 31 december 2021.
  3. Net als in 2020 zijn er ook dit jaar speciale voorwaarden omwille van het Corona-virus, zodat er nog minder drempels zijn om mee te doen. In plaats van 50/50, zamel je als project zelf 40% in en leggen wij de overige 60% bij.
  4. Je projectaanvraag moet een minimumbegroting van €3.000 bedragen - waarvan 40% zelf ingezameld moet worden.
  5. Je projectaanvraag mag een maximumbegroting van €20.000 bedragen - waarvan 40% zelf ingezameld moet worden.
  6. Behalve een offerte, is ook een duidelijke motivatie en plan van aanpak heel belangrijk bij het indienen van je project. Alleen dan kan de jury jouw aanvraag goed beoordelen.

Lees nauwkeurig het reglement en ontdek hoe G-sport Vlaanderen jouw organisatie kan helpen aan nieuwe sportmaterialen of bij een mobiliteitsoplossing.